28. Bloggfavoriter

Har inga sådär favoriter, jag läser nästan alla "bloggkändisars"bloggar och sedan några kompisaras och några andra fotografer. Allt som allt följer jag nog över 30 bloggar.

27. Ditt framtida bröllop

Modell: Min kusin och hennes man. Fotograf: Jag

Eftersom jag inte är kristen så kommer jag inte att ha ett kyrkligt, jag tror inte på sådant och vill inte ha någon som rabblar om fadern sonen och etc. Utan det ska vara på en stor herrgård, grön gräsmatta med ett blommvalv. Avslappnat och fint. Har en massa ideér och inspiration. Kanske får ni ta del av det ifall jag har kvar denna bloggen ;)


26. Något du vill ha just nu

Det finns alldeles för mycket saker jag vill ha just nu, men ska jag välja så är det faktiskt en fet fest med utgång och bara ha det sjukt jädra kul!

25. Detta är jag beroende av

Jag måste nog erkänna att jag är grymt beroende utav min mobil, haha! Som min pojkvän alltid sitter och säger, gift dig med din mobil istället. Haha, sen är jag ju självklart beroende utav min pojkvän och mina vänner.

 

Nu ska jag, mamma, pappa och min pojkvän ha en liten mini jul och öppna julklapparna idag för imorgon så hinner vi inte det för då blir det en massa julfirande hos min faster! God jul på er!


Christmas gift.

 

 

 

Fick en oerhört stor och fin klocka utav min älskade pojken. Älskar den skit mycket för det är precis en sådan klocka jag länge letat efter! Nu är det snart bara en dag kvar tills julafton! Tar nog med kameran så det blir lite bilder!


24. Min första tanke när jag vaknade idag

Bild från weheartit.

Eftersom att min pojkvän väckte mig ur min skönhetssömn så var min första tanke låt mig sova mer, haha


23. En barndomsvän

Det får nog bli samma som en person jag aldrig kommer släppa taget om!

Christmas is near.

Nu är det bara fyra dagar kvar till julafton. Imorgon har vi skolavslutning men jag är inte pepp alls på att gå till skolan med denna jädra hostan och huvudvärken. Men jaja skolavslutning med film och fika får väl gå an. Sedan är det bara 3 dagar till julafton imorgon. 
Först var det ju tänkt att bara jag och kim skulle vara hemma eftersom vi inte blivit bjudna till någon släkting och mamma och pappa då planerat att åka till sina kompisar så jag vart ju lite ledsen. Men sen ringde min faster och sa att vi var bjudna dit på mat och julklappslekar. Brukar ni med leka den? Man kastar tärningar och sen när man får en sexa så får man ta ett paket på bordet och när klapparna är slut så får man sno utav grannarna runt bordet tills klockan ringer och då är det dags att öppna klapparna. Vi brujar alltid leka den varje år, men jag var ju inte hemma förra året utan jag var i skåne hos min pojkvän, men i år så är vi här och hos han på nyår!

22. En tv-serie du älskar

Jag säger det om och om igen. Min favoritserie är glee. Kommer alltid vara glee. Jag bara älskar glee.
Är på säsong 3 nu och bara väntar ivrigt på avsnitt 10. Åh, så himla fin serie, rekomenderar den ifall ni gillar musik. Annars så brukar jag oftast se på south park, family guy, simpons, american dad och cleveland show. Haha tycker inte så mycket om de andra serierna är mer utan en fjant som älskar de hära idiotiska och tecknade serierna.

21. Favoritställe

Hmmm, jag har nog inget sådär favoritställe. Om jag ska välja så är det nog mitt andra hem i Skåne och Thailand.
Jag känner mig så hemma när jag är skåne, har alltid gillat skåningar och nu känner jag mig som en äkta skåning. Sedan Thailand eftersom jag har mitt ursprung där, all min släkt och det är så himla underbart där. Lite avundsjuk på mamma för att hon ska dit, men kan förstå att hon inte bara vill va på landet och vakna klockan fem på morgonen och sedan lägga sig sju på kvällen, men vad gör man inte när ens morfar är sjuk. Jag hoppas på hans bästa!

Tävling med blogkeen!

Eftersom jag aldrig brukar vara med i tävlingar och aldrig brukar vinna något ifall jag är med, så tänkte jag varför inte? Sedan hade jag ingen möjlighet att ta mig till göteborg eller stockholm på en vardag så kunde inte vara med på deras julmingel. Så jag är med och tävlar om en goodiebag från blogkeen. Var med och tväla du med HÄR!


20. Någon jag aldrig kommer släppa taget om

Någon jag aldrig kommer släppa taget om är min barndomsvän. Hon har alltid funnits där för mig och stöttat mig. Jag minns när jag gick i tvåan och de berättade att vi skulle få en ny i klassen och så sa dem att hon skulle flytta in bredvid mig. Så ivrigt satt jag vid mitt fönster och väntade tills jag såg henne och vinkade som tusan. Sen dess har hon varit en utav mina bästa vänner. I 12 jädra år har jag kännt denna människa och hon är så oerhört stark. Jag är så stolt över henne, över oss. Att vi kämpat när vi hade det som sämst och nu mår hyffsat bra och fortsätter kämpa. Jag älskar henne en massa!

19. En vän som bor långt ifrån

En vän som bor alldeles för långt bort är nog Pontus. Han är verkligen en utav mina närmsta vänner och jag vet inte vad jag hade gjort utan honom. Det är så himla synd att han bor så himla långt bort.

Men en dag, då ska jag träffa han och då ska vi bara fika och prata om allt möjligt!

18. Här handlar jag helst

Några utav de affärerna jag handlar i helst, finns en massa fler men orkar inte säga alla haha.


eré fredag? YES!

Då var det fredag idag, mår lite bättre nu. Dock fortfarande ont i halsen. hosta och förkyld. Men jag tvingar faktiskt mig själv till min sista apudag för detta året. Sen ska jag vila upp mig hela helgen så att jag orkar de två sista skoldagarna och sedan är det jullov. Ikväll kommer äntligen min älskade pojkvän hit, så det blir mys på högsta nivå!


17. Hit vill jag åka innan jag dör

 

 

Bilderna tagna från google.

 

De ställen jag vill besöka innan jag dör är lätt Paris, London och New york. Kanske kommer jag få uppleva en liten weekend i New york till våren nästa år, vi får se. Mamma åker ju till Thailand i fem veckor i februari, avundsjuk? Åhja! Nej, men dessa tre ska jag hinna innan jag dör.

 

Jag är fortfarande sjuk och jag blir förbannad på det. Att vakna upp med yrhet, huvudvärk som tar kål på och jätte hög feber är fasiken inte kul. Jag bestämde mig igår att jag ska till skolan, men nej min kropp vill inte. Det är så tråkigt att bara sitta hemma och glo. Men jag får väl ta vara på de där sista två lektionerna nästa vecka. Sen blir det jullov och fira julafton hos min kära farmor.


Sunset


The power of makeup.

Det är sjukt hur mycket smink kan göra haha, ni får nog spola fram lite på denna sista videon!
Kanske med ska göra en sådan här ;)

16. Detta gör jag på helgerna

Jag kan ju inte säga att jag gör något speciellt varje helg, utan de händer ju olika saker. Men jag brukar umgås med pojkvännen eller mina vänner, ibland har jag photoshoots och ibland bara tar jag det lugnt själv.

15. En person/kändis du önskar att du träffat


Bilden tagen från google.

Jag kan tyvärr inte bara välja en och jag kommer låta löjlig nu men haha jag hade velat träffa alla dem i Glee. Krama om dem och sedan sjunga med dem, det hade varit så stort, så spännande och jag hade varit helt lycklig.

 

Bilden tagen från google.

Om jag måste välja en person, så hade jag valt Lady Gaga. Hon är så inspirerande och åh helt fantastisk. Vet inte vad alla ser så dåligt i henne, hennes budskap är vackra och hon gör grym musik. We love you mother monster.


Lucia.


Oerhört gammal bild tagen av mig.

Jag är fortfarande sjuk och det tar död på mig, har så satans tråkigt hemma så dagen blir så extremt lång. Imorgon får jag ta min sjuka rumpa till skolan, blir väl säkert projektarbete med. Men det är ju snart helg, så jag får hålla ut lite till, sen ska jag vila upp mig ordentligt!


Mr grinch.

 

Förlåt för sådan dålig uppdatering, men har verkligen inte mått bra i helgen och inte mår jag bra nu haha, dessa jäkla sjukdomar. Hoppas verkligen på att bli bättre då det är näst sista veckan i skolan och snart julafton. Och för att få upp stämningen lite har jag gosat ner mig i sängen med en stor kopp chailatte och grinchen. Var verkligen längesedan jag såg den.

14. Din högsta dröm

Min högsta dröm, åh denna var svår.. Men min högsta dröm är nog att jag är lycklig. Att mina nära och kära är friska och mår bra. Att jag har en fin famlij som också mår bra. 
Att försöka se det positiva i varje dag och försöka peppa mig själv att göra det jag kan.


Details.

 

Fick en sådant himla fint fickur utav min älskade svärmor, kan ju verkligen säga att jag är helt förälskad i sådana här klockor, de är så himla fina.

13. Ett kort någon annan tagit på dig


12. Vad ska dina barn heta?


Bild lånad från http://www.helenaholm.com/wp-content/uploads/2011/04/barn_14873072.jpg

 

Jag längtar faktiskt till den dagen jag får barn, hade jag kunnat så hade jag nog haft en nu. Men först blir det studier, fixa ekonomin och flytta till eget, sen ska vi ha en liten knodd vi med.

Men vad ska då mina barn heta? Jag vill ju helst ha en kille och en tjej och iallafall bara två barn. Tjejen ska ju isåfall hela Leia angel sky (finns en tanke bakom angel sky som jag inte tänker berätta). Leia är ett fint och ganska så ovanligt namn, sedan är det väl med för att vi är sådana Star wars fantaster, haha! Killen har vi inte riktigt kommit på något till än, jag funderar på william, men det återstår och se. Ni får vänta några år så får vi väl se vad det blir ;)


11. Din nuvarande relationsstatus

 

Jag har pojkvän som jag varit tillsammans med sedan 13 maj 2010, dvs att vi snart om 2 dagar har varit ihop i snart 19 månader. Ska jag vara ärlig så är han nog min största kärlek, haha vad löjligt det låter. Nej men allt känns så rätt med han, han är som min bästa vän samtidigt som han är min pojkvän, det kan inte bli bättre. För att visa hur stark vår kärlek är så förlovade vi oss på alla hjärtans dag iår.
Han är guldvärd och jag älskar han över allt annat.

10. Hur ser din framtid ut?

Jag tycker min framtid just nu ser välidgt ljus ut. Jag tar snart studenten, efter det blir det blir det att plugga vidare på kristianstads högskola. Där är det tänkt att jag ska plugga företags ekonomi. För att sen kanske ta tag i att starta eget, vi får se. Jag är nog fortarande lyckligt kär i min pojkvän och bor nog tillsammans med han i framtiden hoppas jag ;)

9. I din väska finns...?

Detta är typ vad som finns i min väska, hörlurar och en kalender, ibland finns där en plånbok med. Brukar ha en annan väska också, men bara när datorn ska bäras med. Annars innehåller de exakt samma saker.


Bakom kulisserna

Här får ni en liten backstage bild, vi skapar oftast hemmastudio och eftersom de är mer bekväma hemma så skapade vi en i deras vardagsrum!

Längtan.

Modell: Min brors tjej.
Fotografering: Jag (onemoment)

Länkbyte.

Kör ett litet länkbyte! Ni borde verkligen kolla in denna tjejens blogg, inspirerande och ger mycket tips om hårvård och smink. Grym tjej! Klicka här för att komma dit!


Vill ni också ha ett länkbyte?
1. Länka då mig i eran blogg och säg sedan att ni gjort det i kommentarsfältet
2. Har du gjort en grym länkning så länkar jag er med ;)
Deal? :)

8. Bild på din garderob

Haha oerhört fin bild! Nej men kan verkligen _INTE_ ge er en bild på min garderob. Det är helt kaos inne i den eftersom att både mina och min pojkväns kläder ligger huller om buller där i. Ska faktiskt ta och rensa den snart och hämta min kamera imon, sedan kan ni få en underbart fin bild på min kära garderob, för just nu ser det faktiskt ut som på bilden ovan, KAOZZZ


Idol.

Vem tycker ni gör vinnar låten bäst? Jag vet inte riktigt vad jag tycker än, men lutar nog liiiite mer åt amanda.
Visste ni att min pojkvän känner robin? Och att en utav mina nära vänner är kompis med han :) lite coolt haha!

Lyssna på Spotify: Amanda Fondell – All This Way

Lyssna på Spotify: Robin Stjernberg – All This Way


7. Vem är den roligaste du vet?

De måste nog vara min närmaste vän, har nog aldrig haft så kul som jag har med henne. Hon kan alltid få mig att le och gör så roliga saker så vi sitter nog nästan alltid och skrattar. Hon är bra hon och älskar verkligen den extremt gamla bilden längst upp till höger.

 

Ska säga att jag känner mig helt lost utan min kamera, finns så mycket jag vill dela med mig men min kamera är hos Lovisa. Dock måste jag ha den på onsdag för på lördag blir det vinterbröllops fotografering, spännande!


You are perfect.

Ber er att ägna eran tid åt att se dessa, se vad lite ord kan göra.
Var snälla mot varandra och uppmuntra varandra!

6. Min första pojkvän


Gammal bild jag tagit!

Min första pojkvän var jag tillsammans med 2008. Hans namn var sofus. Minns att jag frågade han ifall det verkligen var hans riktiga namn, haha! Vi var tillsammans i en månad skulle jag nog tro. Våra kyssar brukade alltid vara när låten i kissed a girl kom upp och ingen aning om varför just denna låten. Tyvärr funkade det inte så bra pga distansen. Han bor i stockholm vilket är ungefär 5-6 timmars tåg resa härifrån.


Step up to bullying!



Frågan är , varför mobbas vi ? Hur kan folk ha styrkan till att avsluta någon annans liv?
Hur lever man vidare när man vet att man mördat en annan person med ord?
Jag ber er, ställ er upp. Visa er starka och gå emot mobbningen, det måste få ett slut!
http://www.dosomething.org/stepuptobullying

Jag ska göra en sådan här video till er, så ni får veta mer om mig,

5. En bild på dig för 1 år sedan


I long for you


Modell: Min brors tjej.
Fotografering: Onemoment (Jag)


4. Den nyaste bilden på dig


1 december

Första december idag och jag har ingen chokladkalender, buhu! Men ska köpa mig en idag. Missade även julkalendern eftersom att jag skulle till bussen, men ska se den så fort jag kommer hem.

Nu är det bara 23 dagar kvar till julafton och 20 dagar kvar tills vi får jullov, längtar!


3. Dina kompisar

 

Ni får två oerhört fina bilder.

Mina kompisar, ja vad ska jag säga om mina kompisar? De är helt underbara och jag älskar hur mycket de ställer upp för mig. Är riktigt glad att jag har vissa personer faktiskt, utan dem vet jag inte vad jag gjort. Ett stort tack ska ni ha!