2. Staden där du bor


Har ingen bild på min stad så ni får en mobilbild på min söta katt som är för stor för att sova på soffryggen!

Ja vad ska man säga om staden jag bor i.. Falkenberg, en liten stad där knappt något händer. Visst den är liten och mysig men den suger verkligen. Men som tur är flyttar jag snart ner mig till skåne, ska bli riktigt gött att komma härifrån!


1. 3 saker du inte visste om mig


Snygga bloggerskan iamfancy!

Har skrivit en sådan här innan men vi kör igen:

  • Jag kan inte gå på omatchande ränder/rutor på marken, asså vi säger att hela gågatan är grå så kommer det röda vågrätta streck mitt över gatan, då måste jag hoppa över dessa, oavsett hur breda de är.
  • Jag måste alltid släcka fimpar, slänger mina kompisar iväg fimparna utan att släcka dem måste jag springa dit och göra det för jag är rädd att det ska ta eld.
  • Haha jag är fortfarande mörkrädd, åhjaaa. Fast dock typ bara ute, inte lika äcklig inomhus. Blir alltid rädd att det ska stå någon i mörkret och slå mig eller något.

30 dagars lista.

Jag börjar med denna nu eftersom att jag kommer vara hos pojkvännen efter den 27 vilket kommer göra att jag knappt uppdaterar, men ska försöka!

Dag:
1. 3 saker du inte visste om mig.
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. Den nyaste bilden på dig
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Min första pojkvän
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. Din nuvarande relationsstatus
12. Vad ska dina barn heta?
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Någon jag aldrig kommer släppa taget om
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. En barndomsvän
24. Min första tanke när jag vaknade idag
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bloggfavoriter
29. Vad är kärlek
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Julmys

 

Eftersom att min kamera är hos min kompis får ni stå ut med mobilbilder, men ville bara visa mina oerhört söta tomtar och hur fint mitt rum blivit med lite julpynt. Nu blir det lite god mat med pojkvännen och sedan chailattemys!


New years eve


Top: Gina tricot | Kavaj; Gina Tricot | Skinnbyxor: Gina tricot | Skor: Nelly.com


I'm in löööööve.

Har äntligen beställt dessa skönheterna, är så lycklig. Kommer bli ännu lyckligare när ni dimper ner i min brevlåda!  Förlåt för att jag inte bloggat så mycket men min pojkvän är ju här som sagt och jag spenderar hellre tid med han än att blogga. Men den 1 december kör vi igång med en 30 dagars lista.

Idag är det även första advent så det blir ut på julskyltningen om det nu inte är så att vi blåser bort, var ju varning på klass 3, usch!

Ha en bra första advent!


Dear santa..

Förlåt att jag inte uppdaterar, men jag har min pojkvän hos mig och då vill jag ju inte hålla på och vara osocial. Så ni kanske förstår. Var dock på en liten mysig musikal i lördags med Therese för hon skulle jobba. Man märker att julen närmar sig med storm. På söndag är det första advent, kanske dags att ta fram adventsstakarna nu! Någon som köpt julklappar än? :)


Glee

"I have'nt even told my parents yet"

 

Jag älskar glee, jag älskar min lilla santana, åh gud..

New york.

Satt och småpratade lite med pappa igår och ställde han frågan "Finns det inget annat än Thailand du vill besöka? Blir ju lite tråkigt att alltid åka till Thailand och fota" Så svarar han "New york". Så min lilla familj funderade på ifall vi skulle ta en weekendresa på påsklovet dit. Det hade varit superkul för jag tycker new york verkar vara en sådan intresant stad!

Morning sunlight.

Älskar verkligen soluppgångarna jag vaknar till på bussen, helt magiskt och underbart!

Expresso House

Träffade en kär gammal barndomsvän idag, hade väl inte umgåts med henne på kanske ca 6 år. Var riktigt roligt att prata och bara diskutera gamla roliga minnen. Känns som det nästan var igår som vi pratade senast. Så roligt.
Hitta även en ny favoritaffär, ska nog in där och köpa massa fina julklappar sen, fick med mig ett skal till mobilen från affären för endast 30kr, super!

The sims 3 - Husdjur.

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men har fastnat för det nya the sims 3, och har hållt på att fixa och trixa med bloggen en massa! Ni kan få se mitt senaste hus, inspirerat efter detta radhus: http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=740815

Älskar hennes stooooora tv och hennes jädra snygga bil!


Proud

Kommer bli en sådan stolt faster, längtar tills de kommer! Lovar att ladda upp fler bilder!

Being pregnant.

'Bjuder på en smygtitt, laddar upp resten när jag orkar, har redigerat så himla länge nu så behöver ta en paus, haha!

Believe in yourself.

Kom nyss hem ifrån en gravidfotografering och en fika med farmor. Nu blir det lite redigering så får ni se bilderna sen, har verkligen haft superskoj och är jätte nöjd!

Thesimsresource.com

Min kompis ville att jag skulle skapa en guide för henne om hur man laddar ner roligt innehåll och extra matriel såsom hårfrisyrer etc till sims. Så jag skapar en guide här, vem vet kanske vill fler ha koll på det!

Steg 1

Först går ni in på hemsidan http://thesimsresource.com.

Steg 2

Välj sedan register for free och bli medlem, helt klart gratis!

Steg 3

Fyll sedan i formuläret och följ anvisningar, glöm inte att kolla mailen också!

Steg 4

Logga in!

Steg 5

Välj sedan download, sedan det sims du har installerat och vilken katogori du vill se!

 

Steg 6

När du sedan finner något du vill ha så klicka på sims symbolen för att ladda ner det, vissa saker är låsta och vill man ha dem får man nog skaffa ett betalkonto, som en premunation!

 

Steg 7


Kör sedan filen eller klicka på den om du har google chrome!

Steg 8

Sedan ska det stå såhär och du har nu din nya frisyr eller ja vad du nu har laddat ner inne i sims!

 

Lycka till!


fishbone braid.

Idag har de verkligen inte hänt något speciellt, vart på gymnasiemässan en snabbis och mötte upp min kompis som sedan körde mig hem för jag är för lat för att åka buss i en timme hem. Imorgon blir det apu, kanske hittar på något roligt där får se, sedan på lördag blir det gravidfotografering, det ser vi fram emot!


The sims 3

Dock inte klar med det andra huset, gud vad jag älskar detta spelet haha! Måste erkänna att det är så mycket roligare att bygga husen!

Fobia

Några saker ni inte visste om mig är:
  • Jag kan inte gå på omatchande ränder/rutor på marken, asså vi säger att hela gågatan är grå så kommer det röda vågrätta streck mitt över gatan, då måste jag hoppa över dessa, oavsett hur breda de är.
  • Jag måste gå i varje ruta ifall gatan är indelad i brickor, som tex tegelstenar, då måste jag sätta varje fot i en utav rutorna, trampar jag på "cracksen" får jag panik.
  • Jag måste alltid släcka fimpar, slänger mina kompisar iväg fimparna utan att släcka dem måste jag springa dit och göra det för jag är rädd att det ska ta eld.
  • Haha jag är fortfarande mörkrädd, åhjaaa. Blir alltid rädd att det ska stå någon i mörkret och slå mig eller något.
  • Japp, jag har människofobi, jag är skiträdd för människor. Går en person ombord på bussen eller tåget snabbt och sedan bara går av igen tror jag de kapat tåget eller satt in en bomb. Står en människa ensam och bara står där får jag panik av att gå förbi eller cykla förbi för är så rädd för att bli skjuten, knivhuggen eller ja mördad.

Skinny jeans.

Idag skulle jag egentligen köpt mig The sims 3 så jag kunde installera mitt dumma pets, men nejnej jag har ju inget medlemskort på game så de skulle kosta mig 499kr för spelet, det orkade jag inte så istället unnade jag mig ett par nya jeans. Har letat oerhört länge efter vanliga jeans som inte är jeggins. Och när jag pröva dessa var det kärlek vid första ögonkastet!

Sleep little kitty.





Älskar ju bilden till höger på han, nej nu ska jag och min lilla mise lägga oss och hoppas dagarna flyger förbi så vi får träffa min älskling och hans pappi, då han kommer hit om lite mer än 2 veckor, vi längtar! Natti!

Bad woman, bad woman.

Ber så mycket om ursäkt för att jag inte hållt vad jag lovat. Men lovar och svär att jag ska börja skärpa mig nu.
Var ju hos min pojkvän hela höstlovet med och när jag är med han vill jag helst inte hålla på och blogga, sen har jag mått sådär idag. Men imorgon så lovar jag att allt är på topp igen med massa fina bilder för tror jag ska bege mig ut och fota imorgon.